Kentät & valmennus

Padel Seppälä - Jyväskylä

Käytössänne on 4 ulkopelikenttää, välinevuokraus ja viihtyisä lounge alue (kelin salliessa). PadelSeppälä sijaitsee kaupungin parhaalla alueella, Seppälän ytimessä, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Alueelta löytyy iso pysäköintikenttä jos tulet omalla autolla.

  • +358 40 737 3247
  • info@padelseppala.fi

Aukioloajat

ma-su 07:00-23:00

Varaa pelivuoro

Varaa vuoro varauskalenterista Playtomic-järjestelmän kautta selaimella tai mobiilissa Playtomic-sovelluksen kautta.

Vakiovuorot varataan suoraan +358 40 737 3247 tai info@padelseppala.fi

Kentät

PadelSeppälän kaikki neljä huippulaaduksta Siux padelkenttää täyttävät kansainvälisen kilpailutason vaatimukset. Keskuskentällä
on Siux Diablo panoraamakenttä, jossa alustana on WPT-kisoissa käytettävä Mondo Supercourt XN. Muut 3 kenttää ovat Siux Black Carbon
pilarikenttiä, alustana on erittäin laadukas kiharakarvainen Siux Curltex tekonurmi, jonka ominaisuudet on hyvin lähellä keskuskentän alustaa. Lisäksi kaikilla
kentillä on asennettuna erinomainen Led valaistus (Philips 200W / 26,000Lm)

Valmennus

Olet sitten aloittelija tai intohimoinen harrastaja niin ammattitaitoiset valmentajamme opastavat sinua tasosi mukaan.
Kysy lisää valmennuksesta sähköpostitse info@padelseppala.fi.

Valmentajat

Nacho Porto

Padel valmentaja

Nacholla on yli 15 vuoden kokemus padelista. Opetuskielenä englanti. Hänellä on yli 10 vuoden opetuskokemus Espanjasta ja hän on valmentanut sekä Espanjassa että Suomessa Nacho on kilpaillut Espanjan kovimmassa sarjassa (1-kategoria) yli 8 vuotta ja on saavuttanut useita turnausvoittoja. Hän on ollut Mario Amatin opissa yhdessä Espanjan parhaimmista Padel akatemioista. Täältä ponnistaneet mm seuraavat World Padel Tourin nimet: Juan Lebron, Ale Galán, Uri Botello.

Ilona Aalto

Padel valmentaja

Terve! Olen Ilona Aalto, iloinen 25-vuotias urheilija sekä valmentaja. Padelin olen aloittanut Espanjassa 4 vuotta sitten ja viimeiset pari vuotta olen pelannut niin Ruotsissa kuin Suomessakin. Padelia olen valmentanut vajaat kaksi vuotta ja minulta löytyy ProPADEL ry:n ohjaajakoulutus (taso 1), jonka suoritin Helsingissä 2019. Kilpaurheilu- sekä valmennustaustaa löytyy padelin lisäksi niin yleisurheilusta, jalkapallosta kuin hiihdostakin. Valmentajana olenkin erittäin monipuolinen, kannustava sekä aidosti kiinnostunut valmennettavista yksilöinä. Lämpimästi tervetuloa kentille minun kanssani!

Janne Jukarainen

Padel valmentaja

Janne tutustui padeliin 2014 ja
oli heti lajiin koukussa. Hän oli perustamassa padelseuraa Jyväskylään vuonna 2016 ja on kilpaillut vuodesta 2015 kansallisella tasolla ollen parhaimmillaan ranking 10. Lisäksi Janne on osallistunut senioreiden MM- ja EM-kilpailuihin Suomen seniorimaajoukkueen jäsenenä.
Janne on koulutukseltaan kasvatustieteiden kandidaatti. Hän on myös suorittanut liikunnan ammattitutkinnon. Aiempaa valmennuskokemusta Jannelta löytyy jalkapallon, jääkiekon ja lentopallon parista. Padelvalmentamisen hän aloitti vuonna 2019 suoritettuaan Pro Padel Padelohjaajakurssin. Tällä hetkellä Janne suorittaa padelin valmentajan ammattitutkintoa Varalan Urheiluopistossa.

Ari Nyyssönen

Padel valmentaja

Ari on Padelliiton 1-tason padelohjaaja. Aktiivista valmennusta Padelin parissa on  kertynyt 1,5 vuotta. Hän on myös FEPA:n kansainvälinen Padel tuomari. 

Ari on kilpaillut eri mailapeleissä sekä valmenatanut tennistä ja pöytätennistä. Hänellä on pedagoginen koulutustausta

 

Ari valmentaa kaiken tasoisia pelaajia.